Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Παναγόπουλος: «Ένα κλικ μπροστά ο Ολυμπιακός»


Παναγόπουλος: «Ένα κλικ μπροστά ο Ολυμπιακός»

Παιχνίδι υπομονής περιμένει στο ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος όπως ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ίσως δούμε πράγματα που δεν έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός».

Πιο προετοιμασμένο από τον Παναθηναϊκό περιμένει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι (21/11, 19:30) ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Ωστόσο, θεωρεί ότι το σύστημα (4-4-2) που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αποδώσει καλά τις φορές που προτιμήθηκε φέτος.

«Καθαρά αγωνιστικά θα κριθεί στο πόσο προετοιμασμένοι θα είναι οι προπονητές και πόσο καλά θα έχουν διαβάσει τον αντίπαλο. Σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρα ένα κλικ πιο μπροστά ο Ολυμπιακός. Ξεκάθαρα!», σχολίασε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν θα έχει υπεροπλία στο κέντρο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, σχολίασε: «Είναι αλήθεια αυτό για τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι ο κύριος Στραματσόνι προσπαθεί να μεταφέρει το πρόβλημα στον αντίπαλο με το 4-4-2 και όσες φορές φέτος χρησιμοποιήθηκε αυτό το σύστημα απέδωσε. Η επιλογή με δύο επιθετικούς, ίσως δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στη δημιουργία του παιχνιδιού. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών και πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι προπονητών. Ίσως το παιχνίδι να αναγκάσει τους προπονητές να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια. Θα περιμένουμε ένα παιχνίδι υπομονής που δεν θα αρέσει τόσο στον κόσμο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον».

Επιπλέον, ανέφερε: «Σαν συνολική λειτουργία ίσως δούμε από τον Παναθηναϊκό στοιχεία στο παιχνίδι που δεν έχουμε δει έως τώρα στη φετινή σεζόν. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το τι θα εμφανίσει ο Παναθηναϊκός. Από το παιχνίδι θα εξαρτηθούν πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: