Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Με τους βασικούς Τζεμπούρ και Άρθο!


Με τους βασικούς Τζεμπούρ και Άρθο

Δοκιμές επί δοκιμών από τον Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός όλα δείχνουν πως θα δώσει φανέλα βασικού στους Τζεμπούρ και Άρθο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στα δύο πρώτα του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν σαφές πως δεν ήθελε να «πειράξει» τον κορμό της ομάδας. Πλέον, έχοντας δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες και με το διάστημα της διακοπής να ευνοεί τους «κιτρινόμαυρους», ο Ουρουγουανός τεχνικός ετοιμάζει να «κατεβάσει» μια ενδεκάδα πιο κοντά στα δικά του μέτρα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αυτό άλλωστε το είχε αφήσει να εννοηθεί στην συνέντευξή του στη Nova, όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο «τρομοκράτης» δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση και ο τεχνικός της «Ένωσης» τον τέσταρε και στην προπόνηση της Παρασκευής με τους βασικούς, με τις πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα να είναι πολλές.

Στην Κομοτηνή η ΑΕΚ θα έχει και… μεταγραφή. Ο Θέσαρ Άρθο που δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς, ενδέχεται όχι απλώς να πάρει χρόνο αλλά να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Κολοβέτσιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: