Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ντεμπούτο Εσιέν στο ντέρμπι, εκτός ο Πράνιτς!!


Ντεμπούτο Εσιέν στο ντέρμπι, εκτός ο Πράνιτς

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι έτοιμος, μπήκε στην αποστολή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός ο Πράνιτς που είχε δηλωθεί τραυματίας από την εθνική Κροατίας.

Στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι ο Μίκαελ Εσιέν και δεν αποκλείεται κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Γκανέζος ακολούθησε χωρίς προβλήματα τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και ο Ιταλός τεχνικός τον έχει στα άμεσα πλάνα του. Είναι πολύ πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής στο αυριανό ματς.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς που είχε αποκλειστεί από την αποστολή της εθνικής Κροατίας για το φιλικό με τη Ρωσία λόγω τραυματισμού και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτός του Κροάτη, εκτός έμειναν και οι Κλωναρίδης, Καλτσάς, Βέμερ, Τελάντερ και Μπούρμπος.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ιταλού τεχνικού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και στατικές φάσεις.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει γαστρεντερίτιδα και απουσίασε με άδεια, ενώ ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: