Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καλλινικίδης: «Σημαντικό το ματς στην Πάτρα»


Καλλινικίδης: «Σημαντικό το ματς στην Πάτρα»

Μονόδρομος είναι για τον Αρκαδικό η νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στην Α1, όπως είπε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Εντός του στόχου, που είναι η παραμονή στην Α1, θα διατηρήσει τον Αρκαδικό μία ενδεχόμενη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι γεια σας.

Τη στιγμή που σας γράφω αυτές τις λέξεις είμαστε καθ' οδόν για Πάτρα όπου το Σάββατο δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πριν φτάσουμε, όμως σε αυτό το ματς, θέλω μέσα από την καρδιά μου, εκφράζοντας πιστεύω και τους συμπαίκτες μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που την περασμένη Δευτέρα γεμίσατε το ΔΑΚ Τρίπολης και δημιουργήσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και σ' αυτό “παλέψαμε” και είχαμε πολλά να μάθουμε. Υπήρχαν ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι μας, τα οποία επισήμανε ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα και οφείλουμε να τα δείξουμε και στην αναμέτρηση της Πάτρας.

Αυτό το ματς είναι από εκείνα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται ο καθένας το πόσο σημαντικό είναι για εμάς.

Πρέπει, λοιπόν, από το τζάμπολ και έπειτα να είμαστε απόλυτα σοβαροί και πειθαρχημένοι στα “θέλω” του κόουτς. Αν κάνουμε όλα όσα μας πει και πάρουμε τη νίκη θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: