Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μίτσελ: «Σε τι κόσμο ζούμε»;


Μίτσελ: «Σε τι κόσμο ζούμε»;

Για τα συναισθήματά του μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι μίλησε ο Μίτσελ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρώμα, φυλή και θρησκεία.

Για τις δύσκολες ώρες που βίωσε ολόκληρη η Γαλλία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή μίλησε ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σεντ Ετιέν, τόνισε πως ήταν δύσκολη η εβδομάδα που πέρασε, όμως δίδαξε πολλά όπως το μήνυμα στο φιλικό της Γαλλίας στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε επίσης πως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με το χρώμα, τη φυλή ή την θρησκεία του καθενός.

«Δεν είναι βολικός να μιλάς για μια τέτοια κατάσταση. Δεν έχει σημασία το αν είσαι λυπημένος ή όχι, η ερώτηση είναι “σε τι κόσμο ζούμε”; Είναι περίπλοκο αλλά στην δουλειά μας δεν υπάρχει χρώμα, φυλή και θρησκεία.

Η δουλειά μας είναι τρόπος διαφυγής. Πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη κι αν είναι δύσκολο. Συχνά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βίαιες συμπεριφορές. Αυτή την φορά ο κόσμος του ποδοσφαίρο ήταν υποδειγματικός. Για παράδειγμα όσα έγιναν στο “Γουέμπλεϊ” ήταν φοβερά»
, είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: