Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Βεργίνης: «Μονόδρομος η νίκη με τον Αρκαδικό»


Βεργίνης: «Μονόδρομος η νίκη με τον Αρκαδικό»

Ελπιδοφόρες για το μέλλον ήταν οι εμφανίσεις του Απόλλωνα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Βεργίνης ενόψει του ματς με τον Αρκαδικό.

Μετά την πρόσληψη του Κώστα Μέξα οι εμφανίσεις του Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ καλές, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ωστόσο πλέον αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα και γι’ αυτό η νίκη κόντρα στον Αρκαδικό είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Βεργίνη στον ΕΣΑΚΕ:

«Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να φθάσει στο τέλος της μία σκληρή εβδομάδα, σε επίπεδο προετοιμασίας. Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πάρα πολύ, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλό μας τον Αρκαδικό στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι από τα παιχνίδια που καθορίζουν τη δυναμική μιας ομάδας και ξεκαθαρίζουν τους στόχους της. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά, τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, γι’ αυτό και υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή μας, Κώστα Μέξα “διαβάσαμε” τον αντίπαλό μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην Πάτρα.

Η αλήθεια είναι ότι άνοιξε η όρεξή μας από τις θετικές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, όμως, όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα ζητούμενο για εμάς πλέον είναι τα αποτελέσματα. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο οποίο είχαμε θετική παρουσία και φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη που θα πετυχαίναμε αν δεν μας στοίχιζαν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, δείξαμε τη δυναμική μας και πλέον είμαστε έτοιμοι να εξαργυρώσουμε αυτές τις καλές μας εμφανίσεις με μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό. Για να έλθει όμως το Σάββατο η νίκη καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο φίλαθλος κόσμος μας, τον οποίο θέλω να καλέσω να βρεθεί κοντά μας, δίνοντάς μας με τον παλμό του ώθηση για την επικράτηση.

Το ραντεβού μας πλέον είναι γνωστό, φθάνει ο κόσμος να είναι συνεπής και να μας στηρίξει σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: