Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Προς εύκολη νίκη ο Ολυμπιακός στις εκλογές της Super League!!


Προς εύκολη νίκη ο Ολυμπιακός στις εκλογές της Super League

Προς εύκολη νίκη οδεύει ο Ολυμπιακός στις εκλογές της Super League, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγραφιώτη. Δεν κατεβάζουν τελικά υποψήφιο Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τα πάνω – κάτω φαίνεται πως έρχονται όσον αφορά τις σημερινές εκλογές της Super League για την ανάδειξη των τριών εκπροσώπων του συνεταιρισμού στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αφού αλλάζουν τα δεδομένα που ίσχυαν τις τελευταίες ώρες.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται προς το παρόν να οδεύει προς εύκολη νίκη, εκλέγοντας τον δικό του εκπρόσωπο, Δημήτρη Αγραφιώτη και υποστηρίζοντας ακόμα δύο υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Βέργη, που μετέδωσε μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος από πλευράς ΠΑΟΚ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μείνει εκτός από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Επίσης, εκτός του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, ούτε ο Αλέξης Δέδες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Λίγκας, αφού δεν φαίνεται να πήρε το «πράσινο φως» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έτσι σύμφωνα με αυτά που ισχύουν μέχρι τώρα, δεν θα υπάρχει τελικά υποψήφιος από το λεγόμενο «μπλοκ των τριών», μιας και ούτε ο Παναθηναϊκός θα προωθήσει κάποια δική του υποψηφιότητα.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός οδεύει προς νίκη στις σημερινές εκλογές με τον Δημήτρη Αγραφιώτη, στηρίζοντας ακόμα δύο υποψηφιότητες. Αυτή του Ηρακλή και πιθανόν μία εκ των Καλλονής ή Πανθρακικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: