Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Άρθο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Σίγουρος για τον εαυτό του κι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, όποτε του την δώσει ο Πογέτ, δήλωσε ο Θέσαρ Άρθο. «Λάθος αν δούμε μόνο την βαθμολογία», είπε για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό.

Άρθο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»Ανυπομονεί για να αρπάξει την ευκαιρία από τον Γκουστάβο Πογέτ ο Θέσαρ Άρθο.

Μιλώντας στη Nova, ο Ισπανός στόπερ της ΑΕΚ στάθηκε στην δουλειά που κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα αλλά και στην αλλαγή κλίματος μετά την έλευση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Όσον αναφορά την αναμέτρηση στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, ο Άρθο τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πως θα ήταν λάθος αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του επαναπαυθούν από την βαθμολογική θέση των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά:
Εμφανίζεται μάλιστα έτοιμος για το δικό του ντεμπούτο:

"Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πολύ καιρό να αρπάξω μια ευκαιρία. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να έχω κίνητρο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε όταν έρθει η στιγμή που περιμένω να είμαι έτοιμος.

Το ότι δεν έχω παίξει είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι αυτό που σας είπα πριν. Δηλαδή να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αν ο προπονητής αποφασίζει να παίξω είμαι διαθέσιμος, αν επιλέγει να είμαι εκτός, το δέχομαι".


Ο Θέσαρ Άρθο περιμένει πλέον σαφώς πιο ήρεμος την ευκαιρία από τον προπονητή του:

"Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εδώ και δέκα χρόνια παίζω σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, άρα δεν έχω να αποδείξω το παραμικρό. Το μόνο που έχω να κάνω είναι αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

Σε ότι αφορά στην αλλαγή προπονητή, ο Ισπανός υποστήριξε:

"Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για να τα δώσουν όλα. Με την έλευση του νέου προπονητή βλέπουμε διαφορά στις προπονήσεις, αισθανόμαστε όλοι οι παίκτες πολύ καλύτερα και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει".

Για τις δυσκολίες του αγώνα στην Κομοτηνή, ο Άρθο είπε:

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε επειδή ο Πανθρακικός είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι δύσκολη ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για να φύγουμε με τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: