Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μπενίτεθ: «Καμία συνάντηση με Ρονάλντο»


Μπενίτεθ: «Καμία συνάντηση με Ρονάλντο»

Τέλος στη φημολογία που τον θέλει στα… μαχαίρια τόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και με τον Χάμες Ροντρίγκες έβαλε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράφα Μπενίτεθ.

Σάλο έχουν προκαλέσει τα τελευταία ρεπορτάζ του ισπανικού τύπου που αναφέρονται στις σχέσεις ανάμεσα στον Ράφα Μπενίτεθ και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με όσα προέκυπταν τα τελευταία 24ωρα ο Πορτογάλος, μαζί με τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος συνάντησαν τον Ράφα Μπενίτεθ ώστε να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ενώ από την άλλη μεριά ο Χάμες είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο Ισπανός.

Για τα δύο συγκεκριμένα ζητήματα ρωτήθηκε ο Ισπανός προπονητής των «μερένχες» στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου εν όψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις, αρχικά για τα ρεπορτάζ που αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά σας ως δημοσιογράφοι, αλλά αυτή η ιστορία περί συνάντησης που μου εκφράστηκαν παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού, είναι ψευδής», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Νάπολι και συνέχισε για την υπόθεση του Κολομβιανού.

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ο Χάμες επέστρεψε από τον τραυματισμό ήταν να τον καλωσορίσω και να μιλήσω μαζί του. Τον θέλω να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να επιστρέψει και να σκοράρει για μας. Είναι σπουδαίος παίκτης», τόνισε ο 55χρονος που προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα παραμονή του μεγάλου αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: