Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Ζεστός» για παραμονή ο Ελευθερόπουλος

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ομάδα του Ηρακλή. Ο έμπειρος πορτιέρο δεν θέλησε να βάλει σε προτεραιότητα το οικονομικό και ήθελε να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε μια ομάδα που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Για αυτό και αποδέχθηκε να πληρώνεται με τον αγώνα και να υπάρχουν πορισμένα πριμ για την επίτευξη κάποιων στόχων.
Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν στην Μίκρα αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει από τον Ηρακλή. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, που υπάρχουν, στις τέσσερις συζητήσεις που έγιναν με τους ανθρώπους της διοίκησης, ο έμπειρος πορτιέρο απάντησε θετικά όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα, χωρίς μάλιστα να συζητήσει καν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας. Όπως έχει μεταφέρει αρκετές φορές του αρέσει η ομάδα του Ηρακλή και έχει φιλοδοξίες για να πετυχει περισσότερα με τους «κυανόλευκους».
Ο Ελευθερόπουλος μετράει φέτος 26 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλή. Σε γενικές γραμμές έκανε μια καλή σεζόν και ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ωστόσο θέλει να ξεκαθαρίσει πρώτα με την ομάδα του Ηρακλή και στην συνέχεια να συζητήσει με οποιονδήποτε άλλον. Όπως προκύπτει καταλυτικές διαπραγματεύσεις αναμένεται να υπάρξουν στο επόμενο δεκαήμερο όταν και στην ΠΑΕ θα είναι σε θέση να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συμφωνίες με τους παίκτες της ομάδας. Άλλωστε η θέση του τερματοφύλακα είναι μια νευραλγική στο ποδόσφαιρο και όλες οι ομάδες θέλουν να κλείνουν νωρίς αυτό το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: