Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το τελικό ραντεβού για τον τεχνικό διευθυντή!!

Και δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Εντουάρντο Μαθία, θα χρειαστεί για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο πρώην σκάουτερ των Βαλένθια και Λίβερπουλ, θα βρεθούν και πάλι το Σάββατο για να ξεκινήσει ή όχι συνεργασία, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο 37χρονος Ισπανός παραμένει ακόμη φαβορί για να αναλάβει τη διεύθυνση του τμήματος scouting και να έχει την άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και τον προπονητή για μεταγραφικά ζητήματα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους πρωταθλητές και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το Σάββατο.

Όλα καλά με Τοροσίδη και Αβράαμ

Έτοιμος να ανανεώσει, φέρεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Όπως διαβάσατε από την Πέμπτη το βράδυ στην ιστοσελίδα μας, είχε γίνει η πρώτη επαφή και ο παίκτης με τον μάνατζερ θα κανόνιζαν σήμερα (Παρασκευή) τα διαδικαστικά. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους. Και οι δύο παίκτες  θα υπογράψουν μέσα στις επόμενες ημέρες, τα νέα τους συμβόλαια. Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς όλα δείχνουν ότι «τελειώνει» και το θέμα με την ανανέωσης του  συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με κάποιους ανθρώπους της πλατείας Αλεξάνδρας να μιλούν ήδη για υπογραφή του παίκτη. Μια υπογραφή που ή έχει μπει εδώ και μια, δύο μέρες ή που έπεσε σήμερα. Τέλος πάντων δείχνει εντελώς διαδικαστικό θέμα, κάτι που σας είχε γράψει εγκαίρως το Theplayer.

«Τελειώνει» του Πάρντο

 Μια από τις πρώτες κινήσεις του κύριου Μαρινάκη, ήταν το θέμα του Πάρντο, με την πλευρά του οποίου έγινε μια επαφή.

Λέγεται πως η επαφή έγινε με τον Ισπανό μάνατζέρ του, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για αυτόν ακριβώς το λόγο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρότεινε και κάποιον παίκτη. Δεν υπάρχει, ακόμα, επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το θέμα του Μιραλάς, όπου υπάρχει ήδη μια προφορική συμφωνία και θα τελειώσει και αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι πρώτες κινήσεις του κύριου Μαρινάκη, δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς τελειώνει τα τρέχοντα ζητήματα την ώρα που το πρωτάθλημα δεν έχει λήξει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: