Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κάουτ έως το 2013

Παίκτης της Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2013 θα είναι ο Ντιρκ Κάουτ. Ο 30χρονος στράικερ ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ολλανδός είχε συμβόλαιο με τους «κόκκινους», μέχρι το καλοκαίρι του 2012, αλλά παίκτης και ομάδα αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός πήγε στη Λίβερπουλ το 2006 από τη Φέγενορντ και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του, έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους διοικούντες την ομάδα. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σκοράρει 11 γκολ, τρία από αυτά στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο ίδιος ο Κάουτ, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμασταν καιρό σε διαπραγματεύσεις, αλλά πάντα με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική και χαίρομαι που συνεχίζω στην ομάδα που επιθυμώ. Από τη μέρα που ήρθα νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ και δεν έχει αλλάξει ούτε στιγμή αυτό το συναίσθημα».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς, τόνισε: «Δεν τα παρατάει ποτέ. Μάχεται κάθε δευτερόλεπτο και είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής. Κάνει τα γκολ να μοιάζουν εύκολη υπόθεση ακόμη και σε σημαντικούς αγώνες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι με την επέκταση του συμβολαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: