Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τις έχει… 800!!

Τις έχει… 800
Την περηφάνια και την ευτυχία του για τις 800 συμμετοχές του με τη φανέλα των «νερατζούρι»εξέφρασε ο Χαβιέ Ζανέτι, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο «επετειακό», για τον Αργεντινό, παιχνίδι οι Ιταλοί κέρδισαν με 2-0, δίνοντας έναν ακόμα λόγο χαράς στον αρχηγό τους.

Το παιχνίδι της Ίντερ στη Ρουμανία, κόντρα στη Βασλούι, είχε ιδιαίτερη αξία για τον Χαβιέ Ζανέτι. Ο Αργεντινός αγωνιζόμενος σε αυτό το ματς, συμπλήρωσε 800 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου. Το επίτευγμα αυτό προκάλεσε το θαυμασμό του προπονητή του Ζανέτι, Αντρέα Στραματσόνι, που δήλωσε πως «ο Ζανέτι είναι βιονικός, εγώ ούτε που έχω παρακολουθήσει τόσα ματς στη ζωή μου».

Ο ίδιος ο Ζανέτι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και δεν έκρυψε τη χαρά του για τις 800 συμμετοχές. «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για αυτά που είπε για εμένα. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Είμαι υπερήφανος που έφτασα σε αυτόν τον αριθμό συμμετοχών, αγωνιζόμενος σε μία σπουδαία ομάδα και μάλιστα ως αρχηγός της», είπε με συγκίνηση ο Ζανέτι.

Αμέσως μετά ο Αργεντινός έδειξε γιατί οι οπαδοί της Ίντερ τον λατρεύουν. «Το σημαντικό, πάντως, είναι πως σήμερα κερδίσαμε και κάναμε ένα βήμα για την πρόκριση», δήλωσε, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές αναφορές. Για να συνεχίσει λέγοντας. «Η Βασλούι έδειξε πως είναι καλή ομάδα και χρειάστηκε να παίξουμε καλά για να τα καταφέρουμε. Πρέπει, πάντως, να είμαστε προσεκτικοί και στο Μιλάνο. Ακόμα δεν τελείωσε η πρόκριση.»

Να θυμίσουμε πως ο Ζανέτι έκλεισε τα 39 του χρόνια στις 10 Αυγούστου και παίζει στην Ίντερ από το 1995.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: