Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Γιοβάνοβιτς: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε καλά»

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όχι και με την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι (1-1) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στο Αζερμπαϊτζάν, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς η Νέφτσι έπαιξε πολύ καλά. Νομίζω το 1-1 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα είδα στο παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι όμως υπάρχουν οι αδυναμίες πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε. Μου άρεσε πολύ ως ομάδα η Νέφτσι Μπακού, η οποία έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν μας επέτρεψε να παίξουμε εμείς καλά κάνοντας το παιχνίδι μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιοβάνοβιτς για να προσθέσει:
«Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να παίξει γρήγορα και να πάρει την πρωτοβουλία στον αγώνα πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Από την δική τους πλευρά οι ποδοσφαιριστές μου ενεργούσαν αργά και παθητικά περισσότερο στην αναμέτρηση. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε πλαστικό γήπεδο, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί καμιά δικαιολογία. Παραδέχομαι ότι δεν παίξαμε καλά στο σημερινό παιχνίδι».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: