Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Καθάρισε» η Μαρσέιγ!!

«Καθάρισε» η Μαρσέιγ
Τόσο, όσο της χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη που της δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση, έπαιξε στη Μολδαβία η Μαρσέιγ, επικρατώντας με 2-1 της Σέριφ Τιρασπόλ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ για την ομάδα της Μασσαλίας άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Τζόρνταν Αγιού. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 27’ ισοφάρισαν με τον Πάγιοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να πάρουν τη νίκη και στο 57’ ήταν και πάλι ο Αγιού αυτός που έγραψε το τελικό 2-1.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Τσεχία με την Σλόβαν Λίμπερετς να παίρνει τελικά την ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της με αντίπαλο τη Ντιέπρ, αν και βρέθηκε στο 49’ πίσω στο σκορ με 2-0. Τον… χορό των τερμάτων άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κονοπλίανκα στο 43’, με τον Ματέους να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 49'. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά σε 2-1 στο 62’ με τον Μπρέζνιανικ και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βάχα να ευστοχεί σε πέναλτι.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η ΤΣΣΚΑ με το 1-0 εκτός έδρας επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης πήρε προβάδισμα πρόκρισης, όπως και η Μόλντε, η οποία νίκησε μέσα στην έδρα της 2-0 την Χέρνφεν. Ισόπαλες 1-1 έμειναν η Λέγκια Βαρσοβίας και η Ρόζενμποργκστην Πολωνία.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: