Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ψάχνουν επιχειρήματα στην Τούμπα!!

Ψάχνουν επιχειρήματα στην Τούμπα
Την υπερασπιστική τους γραμμή για όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, προετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης το παραπάνω περιστατικό.

Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» ανέλυσαν τα γεγονότα και αναμένεται εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση. Σύμμαχος για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντέιβιντ Μακντάουελ, ο οποίος τονίζει ότι όλα ξεκίνησαν από τους οπαδούς της αυστριακής ομάδας.

«Δεν έχω το δικαίωμα να σας μεταφέρω πληροφορίες. Τα είδα όλα. Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και τα είδα. Είδα ότι ξεκίνησαν όλα από την πλευρά της Ραπίντ. Είναι ψέματα ότι δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Σλοβένος παρατηρητής της UEFA στο Αθλητικό Μετρόπολις.

Από την πλευρά της, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε επτά συλλήψεις και αφορούν πέντε Αυστριακούς, ένα Πολωνό και έναν Κροάτη οπαδό. Τα συγκεκριμένα άτομα κατηγορούνται για αδικήματα σε άσκηση βίας σε αθλητικούς χώρους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: