Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η εναλλακτική παρουσίαση των Μασάδο-Κοντρέρας!!

..ή αλλιώς «πόσο λιγότερο βαρετή θα ήταν οποιαδήποτε παρουσίαση ποδοσφαιριστών, αν αυτοί δεν αυτολογοκρίνονταν παρέα με τους παριστάμενους δημοσιογράφους». Σχολιάζει το Fight Club.
Η εναλλακτική παρουσίαση των Μασάδο-Κοντρέρας
Ένα άρθρο καλπάζουσας επιστημονικής φαντασίας και λεκτικής υπερβατικότητας, με την επιστημονική συνδρομή (και υπό την υψηλή επίβλεψη) του Αντρέ Μπρετόν.
Τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά της αποκτήματα, τους Πάουλο Μασάδο και Πάμπλο Κοντρέρας, παρουσίασε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την επίσημη παρουσίαση των δύο παικτών έκανε ο Β' αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχήθηκε και στους δύο να έχουν μία καλή χρονιά και να πανηγυρίσουν στο τέλος της την -φυσιολογική για εχθρούς και φίλους ελλείψει αντιπάλου- κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ομάδας.
"Να είναι καλορίζικοι και υγιείς. Ήρθαν στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Τι λέω... του γαλαξία και βάλε! Τους γνωρίζω και τους δύο από παλιά, ειδικά τον Μασάδο τον παρακολουθώ από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Εντάξει... ο Πάμπλο είναι πιο μεγάλος γιατί περνάει τον άλλον οκτώ χρόνια if you catch my drift και πιστεύω πως θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό".
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τόνισε: "Ξέρω καλά ότι οι Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη γνωρίζω ότι η ευθύνη είναι μεγάλη για εμένα από τη στιγμή που ο Αβραάμ έχει τραυματιστεί και ο άλλος πήγε στη Βιγιαρεάλ. Ποια Βιγιαρεάλ μωρέ, αυτούς που τους έιχαμε πελάτες μια ζωή με τη Θέλτα; Τέλος πάντων, στο θέμα μας: Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω αλλά, τι διάολο, δεν έχω και πολλές επιλογές. Θα προσπαθήσω να μάθω τον Σιόβα 2-3 πραγματάκια και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει".
Από την πλευρά του ο Πάουλο Μασάδο ανέφερε: "Να ευχαριστήσω τον Ντάρκο, που είναι παλιός μου φίλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δίπλα του και σε έναν μεγάλο σύλλογο. Υπόσχομαι ότι θα τον «ταϊσω» πολλές σέντρες, οπότε να περιμένετε τουλάχιστον 15 γκολάκια απ’ αυτόν φέτος. Τι, έχει σταματήσει την μπάλα; Κρίμα, δεν μου τα είχατε πει αυτά...".
(ερώτηση δημοσιογράφου) Σε ποια θέση προτιμάτε να αγωνίζεστε; "Η αγαπημένη μου θέση είναι στο κέντρο του γηπέδου. Τώρα αν ο άλλος αρχίσει να με βάζει δεξιά κι αριστερά για να παίζουν οι «παλιοί» ή/και τα βύσματά του τι να πω... μάλλον δεν θα χωρέσουμε κι οι δυο σ’ αυτή την πόλη".
(ερώτηση δημοσιογράφου) Ο Μιραλάς βοήθησε στην απόφασή σας να έρθετε στον Ολυμπιακό; "Ναι, ο Κέβιν με έπεισε ότι θα ήμουν πολύ καλά εδώ, ειδικά αφού αυτός θα έφευγε και όλα τα φώτα θα έπεφταν πάνω μου. Τόνισε μάλιστα ότι αν βάλω ένα εντυπωσιακό γκολάκι στη «ζέλα» φέτος θα γίνω λαϊκός ήρωας, γιατί «αυτά τα κάνω μόνο εγώ και πριν από 10 χρόνια ο Τζιοβάνι»".


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: