Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οριστική συμφωνία με Κατίδη!!

Οριστική συμφωνία με Κατίδη
Παίκτης της ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει να θεωρείται, ο Γιώργος Κατίδης. Ο νεαρός άσος, βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Συμφωνία και με την Χέρεθ για τον Κορδέρο, αλλά και με τον Εργοτέλη για τον Κατσικοκέρη.

Οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ίδιας, του Άλκη Φωτίου και του Γιώργου Κατίδη κατέληξαν σε συμφωνία και ο αρχηγός της Εθνικής Νέων είναι μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη που θα κρατήσει κάθε πλευρά (κατ’ άλλους θα είναι 50-50 και κατ’ άλλους 60-40 υπέρ του Φωτίου) η μεταγραφή φάνηκε να «κολλάει» στην απαίτηση του μάνατζερ να μπει ρήτρα σε περίπτωση που έσπαγε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη με την «Ένωση».

Η παρέμβαση ωστόσο της ΑΕΚ (η οποία σκέφτηκε ακόμα και να καλύψει εκείνη τη ρήτρα των 100.000 ευρώ και να αποκτήσει μόνη της τον παίκτη) αποδείχθηκε καταλυτική και με δεδομένο πως η ίδια έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Κατίδη, η μετακίνηση του νεαρού χαφ στην «Ένωση» είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνει πραγματικότητα.

Παράλληλα η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Χέρεθ για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη για τον Νίκο Κατσικοκέρη. Μετά την τυπική ολοκλήρωση του θέματος του Κατίδη, θα μπουν στην τελική ευθεία και οι δύο τελευταίες περιπτώσεις, του Ισπανού μέσου και του Έλληνα επιθετικού.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: