Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Κράξιμο» και αισιοδοξία!!

«Κράξιμο» και αισιοδοξία
Τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βιέννης κυριάρχησαν στα δημοσιεύματα του αυστριακού Τύπου, ύστερα από τη λήξη (2-1) της αναμέτρησης της Τούμπας. Παράλληλα, τα τοπικά δημοσιεύματα θεωρούν ότι η ομάδα του Πέτερ Σέτελ θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα

KLEINE ZEITUNG

«Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε και βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω, η Ραπίντ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να προκριθεί, όμως. Το μόνο που χρειάζεται για να μπει στους ομίλους είναι μια νίκη με 1-0 την ερχόμενη Πέμπτη».

LAOLA1

«Μία ευκαιρία έκανε η Ραπίντ και προηγήθηκε με γκολ του Αλαρ, αλλά ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων από τους Ελληνες οπαδούς».

OO NACHRICHTEN

«Η Ραπίντ ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε, αλλά το τελικό σκορ της αφήνει ελπίδες πρόκρισης».

KURIER

«Ταραχές πριν από το παιχνίδι. Σκάνδαλο το ότι ξεκίνησε. Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αναχαιτίσει τους Ελληνες οπαδούς».

KRONE

«Βανδαλισμοί από τους φίλους του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι της Ραπίντ. Επεσαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα των φιλοξενουμένων κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: