Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αρχηγός και στην εξέδρα ο Τζίτζι!!

Αρχηγός και στην εξέδρα ο Τζίτζι
Τη δυσαρέσκειά του για την απουσία του από το πρώτο ματς της χρονιάς, εξέφρασε μέσω της σελίδας του στο facebook ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα παραμείνει εκτός δράσης για προληπτικούς λόγους, μετά τον τραυματισμό του στο μηρό του δεξιού του ποδιού.

Η πρεμιέρα του Καμπιονάτο βρίσκει τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Πάρμα χωρίς τον αρχηγό της, Τζίτζι Μπουφόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας υποφέρει από ένα ελαφρύ τραυματισμό στο δεξιό μηρό του και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση.

Αυτή η απουσία ασφαλώς δυσαρέστησε τον Μπουφόν, που ήθελε πολύ να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του, κόντρα στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Αυτό έκανε σαφές με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Γεια σας παιδιά. Όπως ξέρετε ένας ελαφρύς τραυματισμός δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι με την Πάρμα. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν μου αρέσει, αφού ήθελα να παίξω μπροστά σας, αλλά και εναντίον της ομάδας που με έκανε ποδοσφαιριστή. Αφήνω την εστία μας σε καλά χέρια. Ο Μάρκο θα έχει την πλήρη συμπαράστασή μου, αφού θα είμαι στο στάδιο και θα ενώσω τη φωνή μου με τις δικές σας», έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: