Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δεν αστειεύονται οι Τούρκοι!!

Δεν αστειεύονται οι Τούρκοι
Τι το ‘θελε και προηγήθηκε η Τβέντε;

Αυτό έκανε τους παίκτες της Μπούρσασπορ, οι οποίοι έπαιζαν στην Προύσα, να νευριάσουν και να βάλουν τρία γκολ στην ομάδα της Ολλανδίας, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, με αποτέλεσμα να είναι εκείνοι που με αυτό το 3-1 βρίσκονται πιο κοντά στο να πάρουν το "εισιτήριο" για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς ήταν οι παίκτες της Τβέντε, οι οποίοι στο 31’ άνοιξαν το σκορ με τον Τσαντλί. Αυτό το γκολ… ταρακούνησε τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα εκείνοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπατάγια στο 40’. Στο δεύτερο μέρος οι Τούρκοι πίεζαν ακόμη περισσότερο, προκειμένου να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα. Τελικά αυτό ήρθε με τον Σεστάκ στο 53’ να κάνει το 2-1. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, στο 82’ ο Μπατάγια με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 3-1 σκορ που ήταν και το τελικό.

Οσον αφορά το ματς της Ντιναμό Βουκουρεστίου με τη Μέταλιστ σρη ρουμανική πρωτεύουσα, οι Ουκρανοί ήταν εκείνοι που νίκησαν 2-0 εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να είναι με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση. Πιο συγκεκριμένα, αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 9’ ήταν ο Κλέιτον Ξαβιέρ. Τα τέρματα για τους Ουκρανούς διπλασίασε στο 57’ ο Κριστάλντο.

Η Λουκέρνη νίκησε στην έδρα της 2-1 την Γκενκ, η οποία, παρά την ήττα της, διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στους ομίλους. Αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ήταν Ράνγκελοφ στο 7’ , όμως η απάντηση από τους Βέλγους ήρθε στο 12’ με τον Βόσεν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ ο Γουίντερ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: