Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Προβάδισμα τα φαβορί!!

Προβάδισμα τα φαβορί
Λίβερπουλ και Ίντερ ήταν τα απόλυτα φαβορί στις αναμετρήσεις τους με Χαρτς και Βασλούι αντίστοιχα, στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και το επιβεβαίωσαν μέσα στο γήπεδο.

Οι «κόκκινοι» αν και με αυτογκόλ του Γουέμπστερ στο 78ο λεπτό, επικράτησαν με 1-0, σκορ που τους δίνει το προβάδισμα για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η Ίντερ πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο 23’ με τον Καμπιάσο και στο 73’ με τον Παλάσιο και βρίσκεται… αγκαλιά με την πρόκριση.

Το ματς της ημέρας ήταν αναμφίβολα αυτό μεταξύ της Σλασκ Βρότσλαβ και του Αννόβερο, με τους Γερμανούς να επικρατούν με 5-3 εκτός έδρας. Η γερμανική ομάδα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 61’. Με δύο γκολ στο φινάλε, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις εύκολες νίκες πέτυχαν εκτός έδρας η Μπριζ, 3-0 την Ντέμπρετσεν και η Λεβάντε, 2-0 τη Μάδεργουελ. Νίκη και για τη Λόκερεν με 2-1 επί της Πλζεν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: