Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός»

Την οργισμένη αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος. Είπε στους εκπροσώπους της Ένωσης ότι μπορούν να παραστούν μόνο ως ακροατές στο ΔΣ της Λίγκας, με αποτέλεσμα να… τα χώσουν και να φύγουν

«Η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός»
Μπάχαλο στη συνεδρίαση της Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας προκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία της Football League, ο πρόεδρος της διοργανώτριας τόνισε στους εκπροσώπους της ΑΕΚ ότι μπορούν να παραστούν μόνο ως… ακροατές στη σημερινή διαδικασία.

Όπως είναι εύλογο, η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του προέδρου της «Ένωσης», Ευάγγελου Ασλανίδη και του νομικού εκπροσώπου, Χάρη Γρηγορίου, που αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να ήταν παρούσα η ΑΕΚ στην κλήρωση του πρωταθλήματος και να συμμετέχει σ’ αυτή, αλλά να μην της επιτρέπεται να έχει λόγο στο συμβούλιο.

Όταν επέμεινε, δε, στη στάση του (παρόλο που αρκετές ΠΑΕ υποστήριξαν την ΑΕΚ κι ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης σημείωσε ότι βάσει του άρθρου 5 έχει δικαίωμα συμμετοχής) ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» εξερράγη.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός» και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα συμμετάσχει πλέον σε διαδικασίες όπου θα είναι απλός παρατηρητής», αποχώρησε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: