Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Λαμ: «Δεν εγγυόμαι για την παραμονή Μίλερ στη Μπάγερν»!

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φίλιπ Λαμ δεν εμφανίστηκε σίγουρος ούτε για το μέλλον του Τόμας Μίλερ στη Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που ο Γερμανός βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων»!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που πραγματοποίησε στη Σανγκάι ο Φίλιπ Λαμ, αναφορικά με το μέλλον τόσο του Τόμας Μίλερ, όσο και του ίδιου στη Μπάγερν Μονάχου.
Όσο σίγουρος λοιπόν παρουσιάστηκε για την δική του παραμονή το «Allianz Arena, άλλο τόσο... αβέβαιος ήταν για τον συμπαίκτη του, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την παραμονή του στη Βαβαρία!
Όλα αυτά, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 70 εκ. λιρών για την απόκτησή του!
«Δεν είναι δική μου απόφαση. Τα πράγματα μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθώ για την παραμονή του Τόμας Μίλερ», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός της Μπάγερν.
Στη συνέχεια, σχετικά με τη δική του περίπτωση, ο Λαμ δήλωσε: «Ατό δεν πρόκειται να συμβεί με εμένα. Είμαι ευχαριστημένος που μπορώ πρακτικά να περάσω όλη μου την καριέρα στο σπίτι μου. Είναι θαυμάσιο να μπορώ να είμαι στην ίδια ομάδα για τόσο πολύ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: