Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Οι δυο… εκδοχές της ΑΕΚ!! (pics)

Ο στόχος είναι ένας φέτος για την ΑΕΚ: Να πρωταγωνιστήσει. Οι εκδοχές όμως που θα τον επιδιώξει είναι δύο. Πέραν του γνωστού 4-2-3-1, ο Δέλλας συνεχίζει να δουλεύει και το 4-3-3. Δείτε με ποιους.

Οι δυο… εκδοχές της ΑΕΚ (pics)
Τα συστήματα δεν κάνουν τις ομάδες. Τους δίνουν όμως περιθώρια ελιγμών. Τους προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις.

Και φέτος που ο Τραϊανός Δέλλας έχει περισσότερες (και ποιοτικότερες) επιλογές στα χέρια του θέλει να διαθέτει η ΑΕΚ αυτή την «πολυτέλεια».

Πέραν του αγαπημένου του 4-2-3-1, ο «Κολοσσός» δείχνει αποφασισμένος να καθιερώσει και το 4-3-3. Δούλεψε εξάλλου (και) σε αυτό για τρίτη συνεχόμενη προπόνηση στην Πολωνία.

Το γεγονός, δε, ότι το έκανε και με ίδια διάταξη οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουν διαμορφωθεί κάποια δεδομένα ενδεκάδας στο μυαλό του ενόψει και του πρώτου φιλικού της Πέμπτης με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Έτσι, στην πρωινή προπόνηση ο Δέλλας χώρισε και πάλι τις ομάδες τους ως εξής: Εκείνη που έπαιζε με 4-2-3-1 είχε τους Γκάλο-Κολοβέτσιο-Τζανετόπουλο-Πεταυράκη στην άμυνα, τους Γιόχανσον-Κορδέρο ως αμυντικά χαφ και τους Γροντή-Βάργκας-Αραβίδη ως τριπλέτα πίσω απ’ τον προωθημένο Τζεμπούρ.

Απ’ την άλλη, η ομάδα που χρησιμοποίησε το 4-3-3 παρατάχθηκε με τους Βασιλαντωνόπουλο-Λαμπρόπουλο-Άρθο-Σοϊλέδη στην άμυνα, τον Ανδρεόπουλο ως «σκούπα» μπροστά της, τους Ανάκογλου-Σιμόες ως εσωτερικούς μέσους και τους Πλατέλλα-Μπαρμπόσα-Κρισάντους ως τριάδα στην επίθεση.

Όσο για την εξέλιξη του διτέρματος, αυτό έγειρε τελικά στην πλευρά της πρώτης ομάδας, με σκόρερ τον Αραβίδη και δημιουργό του γκολ τον Βάργκας.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: