Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πέλκας: «Πολύ πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Η πίστη στο πλάνο του Ίγκορ Τούντορ θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στον επαναληπτικό κόντρα στη Λοκομοτίβα σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς.

Πέλκας: «Πολύ πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»
Την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι σχολίασε ο Δημήτρης Πέλκας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα.

Ο νεαρός μέσος τόνισε πως πρέπει η ομάδα να ακολουθήσει κατά γράμμα το πλάνο του Ίγκορ Τούντορ, αλλά και ότι ιδιαίτερη σημασία έχει η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι άλλαξε συγκριτικά με το πρώτο ματς: «Το σημαντικότερο πιστεύω είναι ότι προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες και τώρα θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι. Δουλέψαμε σε κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Για το αν πιστεύει πως πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία στην άμυνα ή την επίθεση: «Εγώ πιστεύω πως άμα κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας κι ακολουθήσουμε το σύστημα που δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό και την τακτική που προπονούμαστε εδώ κι έναν μήνα, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα προκριθούμε. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η επίθεση ή η άμυνα, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το γενικό σύνολο και πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά στην άμυνα γιατί μπροστά θα έρθουν ευκαιρίες για γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: