Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Βλέπει Ταϊβό η ΑΕΚ!!

Έτοιμη να ενεργοποιήσει το «plan B» στην υπόθεση του αριστερού μπακ είναι η ΑΕΚ. Με τον τραυματισμό του Τζιοβάνι να συρρικνώνει τις πιθανότητές του, περνά στο προσκήνιο για την «Ένωση» ο Ταγέ Ταϊβό.

Βλέπει Ταϊβό η ΑΕΚ

Με τις πληροφορίες από τη Βραζιλία ν’ αναφέρουν ότι ο 26χρονος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού, κάποιες άλλες να μιλούν για ρήξη μηνίσκου και τον ίδιο και τον πατέρα του (σε νέα επικοινωνία που είχαν με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να επιμένουν ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό) οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάλει ήδη σε εφαρμογή το «plan B».

Παρόλο λοιπόν που δεν έχουν εξανεμιστεί όλες οι πιθανότητες για τον άσο της Φλουμινένσε, μελετώνται ήδη οι εναλλακτικές λύσεις. Και κυρίως αυτή του Ταγέ Ταϊβό. Παρά το μείον της ανενεργής χρονιάς του πέρυσι (εξαιτίας οικονομικών διαφορών με την Μπούρσασπορ) το πλούσιο βιογραφικό του Νιγηριανού, με παρουσία ανάμεσα σε άλλες σε Μαρσέιγ και Μίλαν, τον κάνει μια επιλογή που δεν περνάει απαρατήρητη.

Και παράλληλα τον φέρνει, σύμφωνα με το «Goal», σε πρώτο πλάνο έναντι των άλλων εναλλακτικών, όπως ο Ντιντάκ (που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του με τον υποβιβασμό η μη της Εϊμπάρ) και τον Φιγκερόα.

Όπως και να ‘χει, τα δεδομένα γι’ αυτή την υπόθεση, αλλά και τις άλλες μεταγραφικές εκκρεμότητες, θα τεθούν επί τάπητος απ’ τους Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς. Άλλωστε ο δεύτερος επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα από την Πολωνία. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» θα προχωρήσουν τόσο το θέμα του αριστερού μπακ, όσο και αυτό του μεσοεπιθετικού, όπου υπάρχει αναμονή για την αποδέσμευση του Μπουονανότε απ’ τη Γρανάδα και το ξεκαθάρισμα του Σκόκο με τη Νιούελς, την ώρα που εξετάζονται δυο ακόμα περιπτώσεις παικτών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: