Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Παρουσίαση παικτών, όχι φανέλας!!

Την Παρασκευή στις 12:00 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών για την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ. Αναβάλλεται η παρουσίαση της νέας φανέλας.

Παρουσίαση παικτών, όχι φανέλας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει 17 ή 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και από τους οποίους θα κληθεί στην πορεία να καταλήξει στους 12 εκλεκτούς για την τελική φάση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει πληροφορίες για απουσίες και η «επίσημη αγαπημένη» θα έχει μια πολύ δυνατή σύνθεση, με όλους τους ΝΒΑερ παρόντες, αλλά και με τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει.

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για την ίδια μέρα παρουσίαση της φανέλας αναβάλλεται και θα γίνει μέσα στον Αύγουστο, προκειμένου να είναι παρόντες και οι παίκτες, που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει στις 8 Αυγούστου το Βέλγιο στην Αμβέρσα, ενώ στις 14 και 15 του μήνα θα παίξει στην Πόλη σε τουρνουά μαζί με Τουρκία και Βοσνία. Θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος. Το πρώτο θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, 21-23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Το δεύτερο είναι το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας και της Ολλανδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: