Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Σκόραρε ο Ντεπάι, νίκησε η Γιουνάιτεντ!!

Το λογαριασμό του με τα αντίπαλα δίχτυα άνοιξε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μέμφις Ντεπάι, στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» επί τον Σαν Χοσέ Ερθοκουέικς με 3-1, στην Καλιφόρνια.
Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός άσος εκμεταλλέυτηκε το λάθος στην άμυνα των Σαν Χοσέ Ερθοκουέικς και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 37ο λεπτό.
Πέντε λεπτά νωρίτερα, ο Χουάν Μάτα άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους», με σκαφτό χαμηλό πλασε που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπίνγκχαμ.
Πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε και τρίτο γκολ, καθώς η ομάδα του MLS κατάφερε να μειώσει με τον Αλάς στο 42'.
Όσο καλή παρουσία είχε η Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος, τόσο μέτρια ήταν στο δεύτερο. Οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ αρκέστηκαν σε πολλές λάθος πάσες, ενώ δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους. Αυτό φυσικά οφείλεται και στις αρκετές αλλαγές που έγιναν από τον Ολλανδό τεχνικό.
Ο Αντρέας Περέιρα κατάφερε στο 61ο λεπτό να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «κόκκινων διαβόλων», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την αρμάδα του Φαν Χάαλ, αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το ερχόμενο Σάββατο στις 23:00 (ώρα Ελλάδος).
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: