Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης επί σκηνής ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ κολυμπούν στο παρελθόν τους σαν τα ψάρια στο νερό. Δεν μπορούν, να ζήσουν χωρίς αυτό. Και τούτο βλάπτει σοβαρά την υγεία της ΠΑΕ…
Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης επί σκηνής ΠΑΟΚ!
Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Καλός, χρυσός κι άγιος – για την οικονομία της συζήτησης – ήταν ο Λάζλο Μπόλονι ως προπονητής. Ήταν. Δεν είναι πλέον! Όσο όμως, «χηρεύει» η θέση του, τόσο «μαγειρεύει» ο καθείς σενάρια. Πως και γιατί έφυγε; Παραιτήθηκε ή τον απέλυσαν; Λέτε κι η απάντηση ωφελεί είτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε το Ρουμάνο προπονητή!
Γεννάται έτσι όμως, θέμα της έλλειψης πρόνοιας εκ μέρους διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το διαζύγιο – με οιονδήποτε τρόπο εκδοθεί – ήταν αναμενόμενο. Και τούτο κατά γενική παραδοχή. Δεν αποκλείεται, να ήταν και προγραμματισμένο. Ναι, δεν το αποκλείουμε αλλά… Και δεν έχουμε στοιχεία για να το αποδείξουμε. Σημασία έχει , ότι δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία». Εξάλλου στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας ο …καιρός στην Τούμπα, δεν ήταν αίθριος.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, φερόταν, να είχε κατασταλάξει ήδη και στον αντικαταστάτη του. Φερόταν; Ναι, επειδή την Παρασκευή το βράδυ κάτι είχε αναταράξει τις σκέψεις της. Η ανακοίνωση του νέου προπονητή δεν έγινε, όπως αναμενόταν το Σάββατο ή την Κυριακή ή την Δευτέρα. Ίσως, γίνει σήμερα Τρίτη. Ίσως…
Τι συνέβη κι προκλήθηκε τόση αναστάτωση; Παραιτήθηκε ο – αναβαθμισμένος από τον Ζήση Βρύζα - αντιπρόεδρος Παντελής Κωνσταντινίδης κι ένθερμος υποστηρικτής του Λάζλο Μπόλονι. Γεγονός το οποίο ψύλλους στα αυτιά μας βάζει για τον συντονισμό και τη συντεταγμένη απόφαση της διοικητικής ηγεσίας για την αλλαγή της τεχνικής!
Η ευθύνη βέβαια, παντού και πάντοτε βαραίνει τον πρόεδρο. Κι ο Ζήσης Βρύζας δεν δείχνει, να φοβάται και το βάρος αλλά και το κόστος της. Πήρε το παιγνίδι στα χέρια του. Τον είχε από την αρχή αλλά … Κάτι συνέβη. Κάτι υπήρξε και τον οδήγησε σε δεύτερη, ωριμότερη σκέψη. Έτσι εξηγείται και το κενό χρόνου στις εξελίξεις της αλλαγής «φρουράς» στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Κατά πως φαίνεται δε, ο Γιώργος Δώνης ήταν εξ αρχής πρώτη προτεραιότητα. Χωρίς να αποκλείεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Με εναλλακτική λύση τον Γιώργο Γεωργιάδη α λα Χάβος και Δερμιτζάκης! Όταν αυτές οι σκέψεις της διοικητικής ηγεσίας διέρρευσαν, προκάλεσαν τριβές. Κι από τη … θερμότητα «κάηκαν» κάποιες από αυτές.
Τι απέμεινε για τον Ζήση Βρύζα επί σκηνής ΠΑΟΚ; Σήμερα, αύριο θα το γνωρίζουμε κι επίσημα. Ανεπίσημα (και άνευ κόστους μη επιβεβαίωσης…) ) έχει καταστεί ήδη γνωστό το «δίδυμο» δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ . Δεν είναι γνωστό βέβαια, εάν ο ένας εκ του «διδύμου» ουδεμία αντίρρηση έχει για τον άλλον. Εάν το «δίδυμο» έχει ήδη συντεθεί ή ήδη δεν έχει ήδη αποσυντεθεί στα εξ ων συνετέθη.
Σιβυλλική αναφορά αλλά αναφορά !

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: