Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τσιργογιάννης: «Είναι απαραίτητα τα 150.000 ευρώ»

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, Κώστας Τσιργογιάννης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα 150.000 ευρώ που χρειάζεται άμεσα ο ΑΣ προκειμένου να καταθέσει φορολογική δήλωση, αλλά και την μη κατάθεση υποψηφιότητας έως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μη κατάθεση υποψηφιότητας μέχρι χθες και το άμεσο μέλλον στον ΑΣ:

«Μέχρι και χθες που ήταν η πρώτη προθεσμία δεν κατατέθηκε υποψηφιότητα. Την επόμενη Τετάρτη θα κάνουμε και πάλι ΓΣ προκειμένου να υπάρξει υποψηφιότητα αλλιώς πάμε ξανά σε διοίκηση πρωτοδικείου. Θα γίνει το ίδιο όπως το 2011 που αναλάβουμε το ακυβέρνητο καράβι».

Για την αναγκαιότητα της συγκέντρωσης των 150.000 ευρώ και για τα χρήματα που έχουν μαζευτεί έως τώρα:

«Τα 150.000 ευρώ χρειάζονται για να γίνουν φορολογικές δηλώσεις. Υπάρχουν και άλλα θέματα. Έτσι όμως θα μπορέσουμε να κάνουμε και διάφορες ρυθμίσεις με την Εφορία. Έχουμε φτάσει στα 30.000 ευρώ και όταν μαζευτεί το ποσό που έχει δηλώσει ο κόσμος ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι άθλος γιατί είναι από τον απλό κόσμο του Ηρακλή. Δεν υπάρχει κράτος, ότι συμβαίνει στον Ηρακλή συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους, και είναι γενικότερο το πρόβλημα».

Για το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας από την Εφορία:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν δεν μαζευτεί το ποσό, ευελπιστώ ότι θα γίνει και νέα παράταση, ώστε να μαζευτεί το ποσό χτυπώντας νέες πόρτες. Αυτό το σενάριο ακούγεται καλό, αλλά μπορεί να γίνει πράξη» και συνέχισε λέγοντας:

«Μπορεί να γίνει μια οικουμενική διοίκηση, αλλά όλα είναι το επόμενο βήμα… Να κάνει φορολογική δηλώσει ο σύλλογος. Αν έχουμε τιμολόγιο θα μπορούμε να κάνουμε συμβάσεις για να έχουμε και έσοδα».

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη:

«Η κατάσταση είναι νεφελώδης. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο. Αναλόγως με την κυβέρνηση θα εξαρτηθεί γιατί έχουμε πάρει κάποιες υποθέσεις».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: