Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Σουμπίνιο και οι… μνηστήρες!!

Ο Σουμπίνιο και οι… μνηστήρες
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σουμπίνιο με τον Λεβαδειακό φαίνεται πως είναι το διαβατήριο του Βραζιλιάνου μέσου για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Ο «Σούμπι» δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Λιβαδειάς, ενώ είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είτε με την μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή. Ατρόμητος, Λεβαδειακός (πάλι), ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν μπει στον… διάδρομο ταχύτητας για να πάρουν την καλύτερη θέση και να αποκτήσουν πλεονέκτημα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον παραχωρήσει.

Τα πάντα θα καθυστερήσουν να αποφασιστούν αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει καν προπονητή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν, πρώτα, τον τεχνικό που θα βρίσκεται στον πάγκο τη νέα σεζόν, ενώ στη συνέχεια εκείνος θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα κρίνει αν θέλει ή όχι τον Σουμπίνιο. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο παίκτης να κάνει και προετοιμασία, όπως πέρσι, και στη συνέχεια να παραχωρηθεί.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: