Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κόντε: «Είμαι ξένος σε όλα αυτά»

Κόντε: «Είμαι ξένος σε όλα αυτά»
Άγνοια σε όλα του προσάπτει η ιταλική δικαιοσύνη για εμπλοκή του στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Ανιέλι -μάλιστα- στην τοποθέτησή του εξέφρασε την συμπαράστασή του στον προπονητή της ομάδας του ξεκαθαρίζοντας... "Είναι και θα παραμείνει προπονητής μας".

"Δηλώνω πως είμαι ξένος με όλα όσα ακούγονται και έρχονται στη δημοσιότητα", τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

"Όλοι μας προσπαθούμε να ενημερωθούμε για ό,τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να κρύψω πως οι ειδήσεις αυτές μας δυσαρεστούν αρκετά και μας προβληματίζουν", τόνισε στην αρχή ο πρόεδρος της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Αυτό που εγώ έχω να σας πω είναι ότι δεν ανησυχώ και είμαι σίγουρος πως ο προπονητής μας δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Γνωρίζω τον Κόντε για 20 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος και άξιος της εμπιστοσύνης σου", υποστήριξε ο Ανιέλι εκφράζοντας την ελπίδα του ο εισαγγελέας να κάνει καλά τη δουλειά του.

"Για τον Μπονούτσι έμαθα ότι υπάρχουν στοιχεία και για αυτόν αλλά σας σημειώνω ότι προέρχονται από άλλον εισαγγελέα", τόνισε και κατέληξε...

"Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω μια και καλή ότι ο Κόντε είναι προπονητής μας και με αυτόν θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου".


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: