Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βρε κάτι συμπτώσεις…!

Ο νομικός του Κατίδη, νομικός της πρώην ομάδας του, που πήρε τροφεία από τον Άρη!
Πολλές φορές σας έχουμε σημειώσει διάφορες καταστάσεις που αν μη τι άλλο εμάς μας προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει ένας κατά μέτωπο πόλεμος προς τον Άρη που φυσικά διάφορα …αρειανά ΜΜΕ όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν, αλλά την ίδια στιγμή ενισχύουν και …σιγοντάρουν με προφανείς τους στόχους.
Πολλές φορές σας έχουμε σημειώσει διάφορες καταστάσεις που αν μη τι άλλο εμάς μας προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει ένας κατά μέτωπο πόλεμος προς τον ΑΡΗ που φυσικά διάφορα… αρειανά ΜΜΕ όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν, αλλά την ίδια στιγμή ενισχύουν και… σιγοντάρουν με προφανείς τους στόχους.
Σήμερα βγήκε ο νομικός του Κατίδη, κ. Χατζηιωάννου στο Μετρόπολις και είπε ορισμένα πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, όπως ότι ο παίκτης ζήτησε 1000 ευρώ και η ΠΑΕ τον αγνόησε, ενώ στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή μπήκαν 1500 ευρώ την Παρασκευή για την παραμονή του στην Δανία με την εθνική.
Φυσικά ο κ. Χατζηιωάννου είναι νομικός και μπορεί να εκπροσωπεί όποιον θέλει. Υπάρχουν όμως ορισμένες  συμπτώσεις που θα έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος του ΑΡΗ για να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει. Ο ίδιος νομικός είχε αναλάβει την περίπτωση που ο Ηρακλής Αγίου Λουκά διεκδικούσε τροφεία από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την περίπτωση του Κατίδη (!!!) και μάλιστα κέρδισε την συγκεκριμένη προσφυγή και ο ΑΡΗΣ κλήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να πληρώσει 170.000 ευρώ. Τελικά υπήρξε συμβιβασμός με την ομάδα στις 80.000 ευρώ.  Ο ίδιος νομικός είχε αναλάβει την αντίστοιχη περίπτωση με τα τροφεία που διεκδικούσε η πρώην ομάδα του Αγτζίδη.
Σύμπτωση φυσικά. Όπως και μία ακόμα σύμπτωση. Ο ίδιος νομικός ήταν αντίδικος του ΑΡΗ στην περίπτωση του Κάμπορα που βέβαια τελικά κέρδισε ο ΑΡΗΣ στο  CAS.
Ο άνθρωπος βέβαια την δουλειά του κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να εκπροσωπεί τον κάθε εντολέα του και να κάνει το καλύτερο για αυτόν. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό. ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: