Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Διπλό» με 2-0 για τη Βελέζ!!

Παρέμεινε σε… τροχιά τίτλου η Βελέζ Σάρσφιλντ κερδίζοντας με 2-0 στην έδρα της Κολόν Ντε Σάντα Φε.
Παράλληλα άφησε την ηττημένη στους 22 βαθμούς και εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης της Clausura, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Αντίθετα η ίδια η Βελέζ συμπλήρωσε 27 και βρέθηκε πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς.
Άλλωστε η Βελέζ απέδειξε, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, πως ήθελε περισσότερο τη νίκη. Μάλιστα από το πέμπτο λεπτό του αρχικού ημιχρόνου απώλεσε την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Νταβίντ Ραμίρεζ. Ακολούθησε δυνατό σουτ του Φεντερίκο Ιγκουαΐν, το οποίο αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μαρτσέλο Μπαροβέρο, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Σε αντίθεση με τα παραπάνω, το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ του Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ στο 50ό λεπτό. Ο σκόρερ πήρε ριμπάουντ από σουτ του Εμιλιάνο Πάπα και διαμόρφωσε το 1-0. Παραλίγο να γίνει και το 2-0 στο 55ο λεπτό, αλλά το απευθείας φάουλ του Βίκτορ Ζαπάτα δεν πέρασε τον Ντιέγκο Πόζο.
Ο Ιγκουαϊν απώλεσε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία, πριν ο Αουγκούστο Φερνάντεζ σημειώσει το 2-0 στο 88ο λεπτό. Άλλωστε η Κολόν είχε ξεχυθεί στην επίθεση αφήνοντας κενά στην άμυνά της.
Πέρα από τη βαθμολογική της ανόρθωση, η Βελέζ ξεπέρασε τον… επίπονο αποκλεισμό από τη Σάντος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη νίκη της. Πρέπει να σημειωθεί πως αμφότεροι οι σύλλογοι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού έχοντας υψηλές θέσεις στην τριετή κατάταξη της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής.

Κολόν Ντε Σάντα Φε: Πόζο, Πελεγκρίνο, Γκαρθέ, Αλκόμπα (80’ Γκονζάλεζ), Μορένο, Μπαστία, Κάιρε, Γκρασιάνι (68’ Πρέντιγκερ), Φουέρτες, Ιγκουαΐν (63’ Αλάριο), Μουγκνί.
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Ορτίζ, Ντομίνγκεζ, Περούτζι, Ζαπάτα (77’ Φρέιρε), Κουμπέρο, Ραμίρεζ (75’ Βελάσκεζ), Φερνάντεζ, Ομπόλο, Μαρτίνεζ (89’ Ντεσάμπατο).




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: