Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ ο Σαββίδης!!

Παρά τα δημοσιεύματα στη Ρωσία, ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης μόλις σήμερα κατέθεσε και επίσημα αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ ο Σαββίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας άνθρωπος του ΠΑΟΚ μαζί με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, βρέθηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σκοπός τους ήταν να καταθέσουν αίτημα ώστε να ανοίξει ο φάκελος του ενδιαφέροντος Σαββίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μέχρι τώρα η πλευρά Σαββίδη (πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) είχε μία ανεπίσημη αλληλογραφία με την ΕΕΑ. Σήμερα κατατέθηκε επίσημο αίτημα, με βάση το οποίο ο Σαββίδης ενημερώνει για το ενδιαφέρον του και ανοίγει φάκελο ώστε σύντομα να τον γεμίσει με τα έγγραφα που ήδη συγκεντρώνονται και να τον καταθέσει προς έγκριση στην Επιτροπή, κάτι που εξάλλου οφείλει να κάνει.
Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν παρεμβαίνει σε θέματα αδειοδοτήσεων, αλλά βεβαίως θα ελέγξει την νομιμότητα όλων των κινήσεων που θα αφορούν την απόκτηση μετοχών από τον Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: