Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τα βρήκε ο ΟΦΗ με τους έντεκα!

Οριστική είναι η συμφωνία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τους έντεκα παίκτες τους οποίους εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος,  που επήλθε το βράδυ της Δευτέρας (28/5).
Και οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που απέμεναν από την… ενδεκάδα αποδέχθηκαν την πρόταση της διοικούσας επιτροπής της κρητικής ΠΑΕ να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου και μέχρι την Τετάρτη (29/05) αναμένεται να υπογράψουν για την αδειοδότηση ώστε ΟΦΗ να προσκομίσει τις υπογραφές στον φάκελό της.
Στην κατηγορία των έντεκα πρώτη παικτών ανήκουν οι: Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Φραντς Μπερτίν, Γιώργος Κατσικογιάννης, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστης Αγρίτης, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Κώστας Σταυρακάκης, Μανόλης Ψωμάς, Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης.
Οι παραπάνω παίκτες θα πάροτν τα χρήματά τους από τα τηλεοπτικά της καινούργιας χρονιάς σε μηνιαίες δόσεις και ανάλογα με το ποσό που οφείλεται στον καθέναν. Η πρώτη δόση για όλους θα καταβληθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2012 με τις δόσεις να συνεχίζονται Οκτώβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο του 2013, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο και η τελευταία θα δοθεί τον Αύγουστο του 2013 για εκείνους που έχουν μεγάλα ποσά.
Στα άλλα μέτωπα, θετικά αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Αλεξάντερ Σίμιτς στον οποίο πρόκειται να  δοθούν ως προκαταβολή 10.000 ευρώ (από τις 26.000 ευρώ της επιταγής), ενώ υπογράφει και ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ παίρνοντας 3.000 ευρώ.
Ανοιχτή παραμένει ακόμη η υπόθεση των δύο Ισπανών Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ οι οποίοι έχουν κάνει και προσφυγή, όπως και του Πιότρ Βλόνταρτσικ. Αυτές τις υποθέσεις χειρίζονται στην Αθήνα όπου θα παραμείνουν μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη οι εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης Κώστας Τουγλής και Μάνθος Πουλινάκης, σε συνεργασία με τους νομικούς της ΠΑΕ, Ντίνο Μανταδάκη και Μανόλη Φωτάκη.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: