Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ελπίζει για τίτλο η Άρσεναλ Ντε Σαραντί!!

Απέσπασε 1-1 στην έδρα της Εστουντιάντες Λα Πλάτα και η Άρσεναλ Σαραντί βρέθηκε τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της Clausura.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν διαφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, οπότε ασχολούνται αποκλειστικά με τη βαθμολογία της Clausura. Ωστόσο, η Εστουντιάντες έμεινε στους 22 βαθμούς και απώλεσε τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες για τίτλο, καθώς απέχει πλέον δέκα από την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.
Στο 16ο λεπτό ο Εμίλιο Ζαλάγια άνοιξε το σκορ υπέρ της Άρσεναλ. Ακολούθησε το 1-1 στο 42ο λεπτό από τον 21χρονο Κολομβιανό στράικερ, Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν ξεκίνησε βασικός. Πάντως ο αρχηγός της Εστουντιάντες δεν μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα του εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Εστουντιάντες Λα Πλάτα: Αντούχαρ, Ντεσάμπατο, Μερκάδο, Σαρουλίτε, Ιμπερμπία, Σάντσεζ, Βερόν, Πέρεζ (54’ Γκονζάλεζ), Γάρα, Φερνάντεζ (81’ Καρίγιο), Ζαπάτα.
Άρσεναλ Ντε Σαραντί: Καμπεστρίνι, Γκέρλο, Πέρεζ (65’ Κάφα), Λόπεζ, Μπουρντίσο, Ορτίζ (77’ Γκονζάλεζ), Αγκουίρε, Καρμπονέρο, Μαρκόνε, Ζελάγια, Μπενεντέτο (61’ Λεγκουιζαμόν).




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: