Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μάλλιος: «Τακτική του Κατσαρή όλα να είναι μπερδεμένα»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον συνδυασμό ΜΕΛΒΑ, Χάρης Μάλλιος Μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου κατήγγειλε το γεγονός ότι οι κάλπες άνοιξαν πιο νωρίς από την προγραμματισμένη ώρα, ενώ παράλληλα άσκησε δριμεία επίθεση στον Θανάση Κατσαρή.

Αρχικά και την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας είπε:

«Οι κάλπες άνοιξαν τελικά στις οκτώ και όχι στις εννιά. Μπορεί να γίνει ένσταση επί του θέματος. Πήγαμε και είχε αρχίσει ήδη η εκλογική αναμέτρηση. Δεν είχαμε δικούς μας αντιπροσώπους εκείνο το διάστημα. Όταν λέμε κάποια πράγματα θα πρέπει να τηρούνται. Αν υπάρχει δεδομένο μέσα από τα πρακτικά για το ζήτημα της ώρας νομίζω ότι θα διεκδικήσουμε να ξαναγίνουν εκλογές. Θα το ψάξουμε το θέμα όσο περισσότερο γίνεται. Είναι τακτική του κ. Κατσαρή όλα να είναι μπερδεμένα, να μην υπάρχει αρχή, μέση και τέλος».

Για την λειτουργία του ΑΣ τα τελευταία χρόνια:

«Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια βασικός θεματοφύλακας ήταν ο ΑΣ που δεν λειτούργησε σωστά. Δεν υπήρξε διαφάνεια. Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στον ΑΣ και στην ΠΑΕ. Ο κ. Κατσαρής κουβαλάει πολλά λάθη. Πρέπει να είναι ξεκάθαρη η σχέση του ΑΣ με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.

Ο Κατσαρής θα έπρεπε να ελέγχει πιο συχνά τα οικονομικά δεδομένα. Τώρα είμαστε σε χειρότερη μοίρα από ότι ήμασταν πριν από 4 χρόνια. Όλα πάνε κάτω από το χαλάκι. Θα πρέπει και ο ίδιος να βρει έναν ξεκάθαρο ρόλο. Όταν λειτουργούν όλα όπως πρέπει σύμφωνα με τους θεσμούς υπάρχει μια υγεία».

Για τις ευθύνες που καταλογίζει στον Θανάση Κατσαρή και για τις απαιτήσεις που έχει:

«Καλώς ή κακώς ζητούμε την αποχώρηση του κ. Κατσαρή. Θέλουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ΠΑΟΚτσίδων που να μην κουβαλάνε προβλήματα του παρελθόντος. Όλα φάνηκαν από τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή. Και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ τα ξέρουμε. Δεν είναι θέμα πορίσματος. Ο ισολογισμός βγαίνει προς τα έξω. Από εκεί είχαμε την κατεύθυνση και ξεκινήσαμε. Πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Ο ΑΣ έχει γήπεδο και σήμα. Εμείς ζητάμε τρία πράγματα: οικονομικό αντίτιμο, δημοσιοποίηση των χρεών και έλεγχο μέσω του 10%».

Τέλος, για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε:

«Ο κ. Σαββίδης είχε έρθει και πριν 8 χρόνια πάλι. Εμείς θέλουμε ο ΠΑΟΚ να είναι υγιής. Αν είναι υγιής ο ΠΑΟΚ θα έρθουν και επενδυτές».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: