Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Για τη σωτηρία της ΑΕΚ μιλάμε με τον οποιονδήποτε»!

«Για τη σωτηρία της ΑΕΚ μιλάμε με τον οποιονδήποτε»!
Τον χρόνο που… δεν έχει η ΑΕΚ για να εξετάζει την προέλευση όποιας «σανίδας σωτηρίας» της παρουσιάζεται παραδέχθηκε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο ηγέτης της ORIGINAL δήλωσε διατεθειμένος να συμμαχήσει με τον οποιονδήποτε μπορεί να σώσει την «Ένωση»:

Είτε λέγεται Νικολαΐδης, είτε λέγεται Ξενιάδης.

Τόνισε, λοιπόν, ότι είναι αμφότεροι ευπρόσδεκτοι -αν ο πρώτος ξεπεράσει το πρόβλημα της πολιτικής κατάστασης κι αν ο δεύτερος δείξει τα 5 εκατ. ευρώ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή

Για την παρουσία του στη συνάντηση με Δημητρέλο και Ξενιάδη: «Όσος κόσμος ασχολείται πολύ με την ΑΕΚ, αντιλαμβάνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι σε απόγνωση. Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Με αυτή τη λογική, όπου μας καλέσουν, όποια σανίδα σωτηρίας κι αν παρουσιαστεί και απ’ όπου κι αν προέρχεται (και λυπάμαι που λέω “απ’ όπου”) τη συζητάμε. Αυτό κάναμε και με τον Νικολαΐδη. Βάλαμε πάνω από οτιδήποτε υπήρχε μεταξύ μας την ΑΕΚ. Το ίδιο κάναμε και με τον Ξενιάδη».

Για την εταιρεία που παρουσίασε ο Ξενιάδης: «Εγώ περίμενα σήμερα να αποδειχθεί μπαρούφα η ιστορία και να βγω κι εγώ να κράζω. Να πω “ωραία ήταν η ψαρόσουπα που φάγαμε και μετά τον Μπαϊρακτάρη, τώρα είχαμε και αυτόν”. Έμαθα, όμως, ότι εμφανίστηκε ένα αμερικανικό fund με τράπεζα από το Χονγκ Κονγκ, κάτι κινήθηκε τελοσπάντων. Είναι λίγες οι μέρες πριν γίνουμε μπάσκετ. Δυο μέρες ακόμα, όμως, μπορούμε να περιμένουμε. Είπε ότι θα αποδείκνυε σήμερα 5 εκατ. για την αδειοδότηση. Λόγω και της διαφοράς ώρας με το Χονγκ Κονγκ, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Αν μπουν τότε τα λεφτά…»

Για τις επαφές με τον Ξενιάδη, αλλά και τον Νικολαΐδη: «Όσοι δυσανασχετούν για τις κινήσεις αυτές, δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης. Όταν πρόκειται για τη σωτηρία της ΑΕΚ, μιλάμε με τον οποιονδήποτε. Έχουμε ένα αντικειμενικό εμπόδιο σήμερα, την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Έχω την εντύπωση πως αν αυτό είχε ξεκαθαρίσει, ο Ντέμης θα είχε εμφανιστεί πιο έντονα και πιο σαφώς. Αυτό τον καθυστέρησε πολύ. Ακόμα ψάχνει, όμως και εννοείται ότι αν τα καταφέρει, δεν θα πούμε όχι σε κάποιον που θέλει να σώσει την ΑΕΚ. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για Τσάκες. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να βρούμε χρήματα για την αδειοδότηση. Αν δεν δείξει αύριο τα λεφτά ο Ξενιάδης, πάμε στον επόμενο. Να ευχόμαστε να πάρει την ΑΕΚ ο λιγότερο απατεώνας παρουσιαστεί»
.

Για τις ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου: «Ο Δημητρέλος λειτουργεί 100% ως θεματοφύλακας. Προέρχεται από ΑΕΚτζήδικη οικογένεια και θέλει να πηγαίνει και την επόμενη μέρα στο γήπεδο. Δεν είναι Στάθης, Λεωτσινίδης κλπ. Είναι Γενεράκης. Αν δεν είχε μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα ήμουν πολύ περίεργος ποιος θα πήγαινε πρόεδρος στην ΑΕΚ. Να δεις τι γέλια θα έχουμε και στην Ερασιτεχνική, αν δεν βρεθεί λύση στην ΠΑΕ. Χάντμπολ και βόλεϊ θα πάνε περίπατο.

Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος δείχνει να μη συγκινείται με τίποτα. Για να με βλέπεις εμένα να τρέχω στα γραφεία του Ντέμη και τις ταβέρνες του Ξενιάδη καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να πάρουμε 50.000 διαρκείας και να δώσουμε μόνοι μας λύση. Δεν το καταλαβαίνει, όμως, ο κόσμος επικαλούμενος -και σωστά- ότι δεν αντέχει άλλο δούλεμα απ’ αυτούς που βρέθηκαν στην ΑΕΚ»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: