Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Show me the money!!

Show me the money
Να διαλύσει τη (μεγάλη και μάλλον δικαιολογημένη) αμφισβήτηση στο πρόσωπό του καλείται ο Βασίλης Ξενιάδης. Μέσα στη μέρα έχει δεσμευτεί πως θα καταθέσει 5 εκατ. ευρώ για να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ κι εν συνεχεία θα κινήσει τις διαδικασίες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η διοίκηση της «Ένωσης» έχει πολλούς λόγους να αμφιβάλει για τις υποσχέσεις του επίδοξου σωτήρα της ομάδας, ωστόσο στην παρούσα κατάσταση-με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ δύσκολη υπόθεση, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη μάλλον δεδομένο και τις υποχρεώσεις να τρέχουν σε αντίθεση με το… χρήμα-ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν.

Ο Βασίλης Ξενιάδης άνοιξε χθες βράδυ διάλογο με οπαδούς της ΑΕΚ στο facebook. Δέχτηκε αρκετές επιθέσεις, αλλά δεν φάνηκε να… πτοείται. «Δεν υπάρχει καμιά νέα υπόσχεση, μια είναι η θέση μου να βοηθήσω την ΑΕΚ, μην ψάχνουμε θύματα τώρα.. Όλα θα γίνουν σωστά και όχι με πιέσεις, καταλαβαίνω την κρίσιμη στιγμή και θα γίνονται όλα γρήγορα. Να διαλύσω την ΑΕΚ; Υπάρχει κάτι που μπορώ να διαλύσω και δεν το ξέρω; Εάν οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει και τον διαλύετε πριν βάλει η κάνει κάτι είναι άδικο, πρέπει οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει να είναι καλοδεχούμενος. Ηρεμήστε και κάντε υπομονή», τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Ντέμη Νικολαΐδη. «Με αποκαλούν ψεύτη σε τι; Πήρα τίποτα από την ΑΕΚ; Εδώ έχουν κάνει την ομάδα ξεφτίλα! Μέχρι και χθες όλες οι φυλλάδες στήριζαν τον κοντό και ξεφτιλιστήκανε… Αυτοί τι είναι; Και εγώ είδα τη ΑΜΚ και θέλω να μπω. Όποιος σωτήρας έχει καρύδια ας μπει. Και να μην ασχολούνται τι θα κάνω εγώ. Εγώ ασχολούμαι με την ΑΕΚ μόνο».

«Ειδικές» συνθήκες

Το χαρτί «Ξενιάδης» δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο για την ΑΕΚ. Στην έφεση που κατέθεσε χθες για την πρωτοβάθμια απόφαση να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ, οι πολλές ελλείψεις στο φάκελο αποδίδονται σε ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Τονίζεται πως η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να λυθεί λόγω της στασιμότητας που υπάρχει σε όλα τα σχετικά ζητήματα μεταξύ των εκλογών της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου. Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης για ένα μήνα, προσπαθώντας έτσι να κερδίσουν χρόνο ώστε είτε να πετύχουν μία ρύθμιση με το Δημόσιο για τις οφειλές προς την Εφορία και για το άρθρο 44, είτε να προκύψει κάποιος επενδυτής που θα βάλει χρήματα.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: