Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Άνοιξαν οι κάλπες για νέα διοίκηση στον ΑΣ!

Σήμερα από τις 9 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΑΣ ΠΑΟΚ και τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ερασιτέχνη μπορούν να ψηφίζουν στη διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου.

Δύο είναι τα ψηφοδέλτια που συμμετέχουν στις εκλογές, το ένα με επικεφαλής τον Θανάση Κατσαρή και το δεύτερο με επικεφαλής το Χάρη Μάλλιο. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 9 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από τα μεσάνυχτα.

Όσον αφορά στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε με την παρουσία μόλις 132 μελών, με σχετική πλειοψηφία εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης.

Όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, αυτό που φάνηκε στον ισολογισμό είναι ότι για την χρήση Ιούλιος 2010 – Ιούνιος 2011 υπάρχει ένα κέρδος 94.644,20 (προ φόρων).

Στα έξοδα των τμημάτων ήταν φανερή μία πιο μεγάλη πολιτική μειώσεων, αφού το 2010 το συνολικό μπάτζετ ήταν 1.412.487 και το 2011 έπεσε στο 1.243.969,77.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπεύθυνος της εξελεγκτικής επιτροπής Αντώνης Καρούσης ανέφερε για τον έλεγχο που έκανε: «Στα βιβλία υπάρχει ακρίβεια, ενώ πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και για την μηχανογράφηση. Προτείνουμε απαλλαγή από κάθε ευθύνη της νυν διοίκησης, αλλά και έγκυρη εξόφληση συνδρομών από τα μέλη».

Τον ισολογισμό καταψήφισαν αρκετά μέλη (τάχθηκαν με την πρόταση της πλευράς Μάλλιου που εξέφρασε ο κ. Ποιητής) ενώ οι περισσότεροι τον υπερψήφισαν δια ανατάεσως της χειρός.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: