Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πάει για άλλο… Πορτογάλο;

Πάει για άλλο… Πορτογάλο;
Στην πορτογαλική αγορά φαίνεται πως στρέφεται εκ νέου ο Ολυμπιακός για την αναζήτηση προπονητή. Μετά το φλερτ με Πασιένσια και Περέιρα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «O’ Jogo», ήδη έχουν γίνει επαφές με τον 38χρονο τεχνικό που φέτος οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και τα προκριματικά του Champions League.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπράγκα και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά η μετακίνηση μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα ή ακόμη και με ένα συμβολικό ποσό, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν θα του κλείσει την πόρτα», αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας πως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι οι Σέρζιο Κονσεϊσάο και Ζοσέ Πεσέιρο. «Η απάντησή του στον Ολυμπιακό αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ».

Στο παρελθόν είχε δουλέψει σε Καμάσα (2003-2008), Τσάβες (2008-2009), Μπέιρα Μαρ (2009-2011), ενώ φέτος εργάστηκε στην Μπράγκα αντικαθιστώντας τον… Ντομίνγκος Πασιένσια όταν αυτός μετακόμισε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: