Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Εμφύλιος και μαχαιρώματα στη Γιουβέντους!!

Σε δύο στρατόπεδα είναι πλέον χωρισμένοι οι οπαδοί της Γιουβέντους, καθώς κατά τη διάρκεια προπόνησης, οργανωμένοι σύνδεσμοι της ομάδας έπαιξαν ξύλο, με έναν εξ αυτών να καταλήγει στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος!

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους το οποίο διεξάγεται στην Μπαρντονέκια, όμως η ανοιχτή προπόνηση δεν κύλησε ομαλά, καθώς μέλη σκληροπυρινικών συνδέσμων έλυσαν τις διαφορές τους στην εξέδρα.

Ο λόγος ήταν πως η αγαπημένη τους ομάδα αλλάζει γήπεδο και συνεπώς πέταλο οργανωμένων. Τι σημαίνει αυτο; Οι σύνδεσμοι θα δώσουν μάχη για το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην Curva Scirea (κύρια εξέδρα συνδέσμων).

Ο σύνδεσμος των Drughi κάνει κουμάντο στα οπαδικά της Γιουβέντους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει να το κάνει τώρα που η «γηραιά κυρία» μετακομίζει. Οι Viking διεκδικούν... επί ίσοις όροις την πρωτοκαθεδρία και τα μέσα αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι μέλη των δύο αυτών συνδέσμων να ενεπλάκησαν στον τσακωμό, παρότι τίποτα δεν είναι επίσημο.

Ο άνθρωπος που έπεσε θύμα μαχαιριού είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυενεύει, όμως αν υπάρξει... επαναληπτικός, δεν αποκλείεται να θρηνήσουμε θύματα. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: