Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πρόταση σε Παντελή και… ακύρωση!

Το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ανδρέα Παντελή με την ΠΑΕ Ηρακλής, μπορεί να είχε απορριφθεί πριν από δυο εβδομάδες, όμως χθες το βράδυ στη σύσκεψη των «κυανόλευκων» διοικούντων αποφασίστηκε τελικά να του δώσουν το «πράσινο φως»! Μάλιστα κάλεσαν τον Κύπριο επιχειρηματία να άμεσα (σήμερα) να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την νέα ομάδα, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παντελή είχε συμφωνίες με ορισμένους παίκτες. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ανδρέας Παντελή είχε «κλείσει» και προπονητή για την ομάδα, έναν παλιό γνώριμο του Ηρακλή, τον Μάκη Κατσαβάκη!
Αργά το βράδυ ωστόσο το «σκηνικό» άλλαξε απόλυτα. Παρ’ ότι υπήρχε η πρόθεση της διοίκησης να μπει ο Παντελή στην ΠΑΕ και να «τρέξει» την ομάδα, το ραντεβού ακυρώθηκε και η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε. Το θέμα Παντελή δεν προχωράει τελικά. Ούτως ή άλλως ο Κύπριος δεν εμφανίζονταν ιδιαίτερα «ζεστός» πλέον.
Οι εξελίξεις πάντως στα διοικητικά του Ημίθεου είναι καθημερινά ιδιαίτερα σημαντικές και είναι εμφανές πως υπάρχει κινητικότητα. Μέσα στο επόμενο 48ωρο, αναμένονται πολύ σημαντικές εξελίξεις για την ΠΑΕ Ηρακλής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: