Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Γκράθια: «Αυτή την στιγμή το μυαλό μας στην Ραντ»

Στην Ραντ και όχι στον αντίπαλο της ομάδας που θα βρουν στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είναι το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως δήλωσε ο Χάβι Γκράθια μιλώντας  στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6».

Αναλυτικά όσο δήλωσε ο Γκράθια  

Για την πρώτη αντίδραση της κλήρωσης : 

«Πρώτα πρέπει να προκριθούμε έναντι της Ραντ και ύστερα μπορούμε να ασχοληθούμε την επόμενη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τις ομάδες, ωστόσο αυτό με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να βελτιώνεται συνεχώς και αν αυτό γίνεται δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε». 

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα του: 

«Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα μας καθώς και από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Κερδίσαμε το πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα και αυτό είναι πολύ θετικό, ωστόσο αν δεν είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς αυτή η προσπάθεια μπορεί να χαθεί.» 

Για το μέλλον: 

«Θέλω όσο περνάει ο καιρός να είμαστε καλύτεροι. Αυτό δεν είναι εύκολο, ωστόσο δουλεύουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια για να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την πρόκρισή μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: