Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

«Παιχταράς αλλά τρελός!»

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Μάλαγα για την εφημερίδα «AS» αναλύει το πολυδιάστατο ταλέντο του Κουίνσι Οβόσου, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού.
«Παιχταράς αλλά τρελός!»
Ο Φέλιξ Γοδόι μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και η πρώτη του αντίδραση για τον 25χρονο άσο ήταν η εξής: «Είναι παικταράς, αλλά και τρελός. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί περισσότερο το μυαλό του. Και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως, αν είχε μυαλό, θα ήταν αδιανόητο να μιλάνε ρεπόρτερ της Μάλαγα και του Παναθηναϊκού για αυτόν».
Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Θα ήταν παγκόσμια γνωστός και δεν θα χρειαζόταν διευκρινίσεις. Νομίζω ότι μπορεί να τρέξει τα 100 μέτρα σε λιγότερα από 11 δευτερόλεπτα. Επίσης, έχει εξαιρετική αίσθηση του χώρου, ενώ με την μπάλα στα πόδια κάνει τρελά πράγματα. Θα πάθετε πλάκα μαζί του».
Βέβαια, αποκάλυψε και τις πτυχές στο παιχνίδι του που συνήθως δεν αρέσουν σε κανέναν προπονητή του: «Έχει πολύ καλή ντρίπλα και αυτό τον κάνει ατομιστή. Δεν τη δίνει εύκολα την μπάλα. Πολλές φορές, μάλιστα, την κουράζει ή την κρατάει μέχρι που τον κλείνουν και τη χάνει. Επίσης, δεν αμύνεται ποτέ. Όσα παιχνίδια έπαιξε στην Μάλαγα δεν τον είδα ούτε μια στιγμή να γυρίζει για να μαρκάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: