Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πασιαλής: «Ο Άρης χρειάζεται ηρεμία και αφοσίωση στο αγωνιστικό κομμάτι»

Ο προπονητής της Κ-20 του Άρη, Νίκος Πασιαλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κατάσταση στο Άρη και για το αν θα βοηθούσε η αλλαγή του προπονητή την ομάδα.

Για τον Άρη:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν μπορεί να έχει σταθερότητα, όλη η χρονιά έτσι θα κυλίσει. Με τον Ολυμπιακό το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Η νίκη με τον Παναθηναϊκό ήταν ένεση για τον Άρη».

Για την αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα:

«Η αστάθεια μπορεί να είναι λόγω της καινούργιας ομάδας, της νέας διοίκησης αλλά και των νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα. Υπάρχει πίεση για τους βαθμούς και αυτό επηρεάζει τους παίκτες. Έτσι θα κυλίσει η χρονιά. Πρέπει να πάρει βαθμούς γρήγορα για να ξεμπερδεύει».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τους προπονητές να αναλαμβάνουν τον Άρη:

«Είναι δύσκολο αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, πρέπει να βρεις λύσεις για να πάρεις τα αποτελέσματα».

Για τον Μιχαλήτσο και αν θα βοηθούσε η απομάκρυνση του:

«Νομίζω ότι δε βοηθάει η ανακατωσούρα στον Άρη. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα ήταν λάθος να έφευγε ο Μιχαλήτσος. Δε βοηθάει η αλλαγή προπονητή θέλει ηρεμία για να μπορέσει να πάρει αποτελέσματα».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών:

«Νομίζω ότι είναι θέμα πανικού, εμείς ξεκινήσαμε με θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα άρχισε η προπονητολογία. Μπορεί να έχει να κάνει με την απειρία της διοίκησης. Από τη στιγμή που παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον στηρίζεις κιόλας».

Συνεχίζοντας είπε:

Ο Άρης είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες στην Ελλάδα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, διψάει για τίτλους και δεν έχει υπομονή. Εδώ ο Κούπερ δεν άντεξε να μείνει για πολλά χρόνια στον Άρη. Υπάρχει αβεβαιότητα, πίεση και δεν υπάρχει υπομονή στον κόσμο του Άρη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: