Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μερικώς… Ρίκκα!

Ελπίδες για συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά άφησε ο Αντώνης Ρίκκα, καθώς ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ την Τετάρτη. Την αναμενόμενη ενδεκάδα δοκίμασε ο Λίνεν.

Μερικώς… Ρίκκα

Ο έμπειρος μέσος της «Ένωσης» επανήλθε μερικώς μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας κάποιες ελπίδες πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά την προσεχή Κυριακή.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Παύλος Μητρόπουλος δείχνοντας να αφήνει πίσω του το πρόβλημα στον αυχένα. Με την ομάδα μπήκε και ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος μαζί με τον Ρίκκα ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στη δοκιμή ενδεκάδας, ο Έβαλντ Λίνεν δεν είχε εκπλήξεις, καθώς χρησιμοποίησε τον Κορδέρο αντί του Αναστασόπουλου. Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, Βλάχος και Τσουμάγκας στα άκρα και Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Μητρόπουλος κόφτης, με Φέτση και Κορδέρο δίπλα του, τον Γκερέιρο επιτελικό χαφ και τους Φούντα-Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Σημειώνεται πως η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για τις 14:00 προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο προπονητικό κέντρο, καθώς είχε μετατραπεί σε βούρκο από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 11:00.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: