Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με Μιχαλήτσο ως το τέλος

Πολύ φασαρία για το τίποτα, τελικά. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα συνεχίσει στον πάγκο του ΑΡΗ ως το τέλος της σεζόν, αφού αυτή προκρίθηκε ως η καλύτερη και σωστότερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

Επειτα από ένα 48άωρο παλινωδιών, διαβουλεύσεων, συζητήσεων και συναντήσεων επί συναντήσεων, η διοίκηση κατέληξε χθες το απόγευμα σ’ αυτήν την απόφαση, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα. Από την άλλη, πείστηκε και ο Μιχαλήτσος που αρχικά είχε προτείνει στην ΠΑΕ να αποχωρήσει, πικραμένος από την κριτική που δέχτηκε.

Στην απόφαση της διοίκησης μέτρησαν τα εξής στοιχεία:

Πρώτον, τη δεδομένη στιγμή θα ήταν μεγάλο ρίσκο να πάει σε ξένο προπονητή, αφού μέχρι να προσαρμοστεί θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Δεύτερον, από μία πρόχειρη έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες επιλογές, που να είναι προσιτές στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ

Τρίτον, η στήριξη που παρείχαν στον Μιχαλήτσο οι παίκτες, μέσω της δήλωσης του αρχηγού Γρηγόρη Παπαζαχαρία

Και τέταρτον: Ο Αγγελος Σπυρίδων ήταν ανένδοτος ως προς την αντικατάσταση του Μιχαλήτσου. Ο κ. Σπυρίδων ήταν απόλυτος και κάθετος για την παραμονή του 57χρονου τεχνικού και τελικά «πέρασε» η άποψή του στα μέλη του δ.σ  allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: